Bouwen is een vak. Een vak die we bij Heijboer Bouw & Montage al tegoed verstaan. Als specialist in utiliteitsbouw en agrarische projecten realiseren we complete hallen, voeren we de dak- en gevelmontage uit, plaatsen we staalconstructies en renoveren we bestaande bedrijfshallen en stallen.

Heijboer Bouw & Montage is gevestigd in het Veluwse Kootwijkerbroek. Als ervaren bouwers werken we dagelijks aan mooie projecten in heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in hallenbouw en agrarische projecten.

Uw project is ons project
Van de realisatie van het gehele project tot de montage van de constructie, het dak en de gevel. U kunt op ons rekenen bij de nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw bedrijfshal, schuur of stal.

Over Heijboer Bouw & Montage
Na een langere ervaring in de bouw is Marvin Heijboer in 2018 gestart met Heijboer Bouw & Montage. Met ons bouwbedrijf kunnen we projecten van A tot Z uitvoeren. Daarnaast worden we ook ingezet voor de montage van staalconstructies en dak- en wandmontage.

Zoekt u een bouwbedrijf waar u op kunt rekenen? Neem contact op met Marvin Heijboer via 06 36 54 98 18 of stuur een mail naar info@heijboerbouwmontage.nl.

Neem contact met ons op